Saken er denne: En rekke kredittkort i Norge har fordeler som bonus/cashback, dvs. Spesielt sistnevnte er det få kredittkort i Norge som tilbyr uten ekstra kostnad, og dersom du ønsker denne tryggheten så er yA Kredittkort et godt valg. Videre nå skal vi se nærmere på tre gode grunner til å bruke et kredittkort aktivt i hverdagen, som alle hjelper deg med å spare penger. Uansett, med kredittkort som har dette konseptet, så er det du - og ikke banken - som får den prosenten som kreves når man betaler med kortet. De fleste kredittkort har nemlig rabattprogrammer der du kan spare penger hos partnere av banken.

Da vil du altså tjene ca 7 800 Eurobonus poeng hos SAS og dette er bare litt over 50% av verdien som Norwegian gir deg under forutsetning at Oslo - København koster 12 000 Bonuspoeng. Det blir samme regnestykke hos Classic American Express bortsett fra at du der vil få 1 000 bonus poeng ekstra ved oppstart slik at du første året kommer ut marginalt bedre med 8 800 poeng.

Skal du ut å reise, må du velge en fordel som har noe med reiseforsikring, avbestillingsforsikring eller andre reisegoder å gjøre, mens hvis du kjører mye bil er det en fordel med et mastercard som gir deg rabatt per fylte liter drivstoff. Noen kort gir cashback eller avslag ved kjøp av varer, For eksempel gir trumf kortet 3% i cashback(penger en får tilbake ved slutten av året), ved daglivarekjøp og bensin på de foretningene som er tilknyttet trumf.

Kombinerer du dette med rabatt på en rekke anbefalte restauranter over hele Norge, inget årsgebyr, rabatt på leiebiler og gratis reiseforsikring for innehaveren og inntil tre medreisende, får du til sammen det som mange anser som norges beste kredittkort. Rabattgrensen til Ikano er høyest av vanlige kredittkort med cashback i Norge, på hele 5.000 kroner per kalenderår. Som bensinkort med cashback er 365 Privat helt på topp i Norge når det kommer til kredittkort med drivstoffrabatt.

GE Money Bank tilbyr nå et gebyrfritt kredittkort kalt GE Money Bank Mastercard til norske kunder. Du finner kun det beste kredittkort når du får sett på alle ulike kriterier og parametre som både tilbys til deg og som kreves av deg. Andre kredittkort har rabatt / cashback ved kjøp i klesbutikker eller elektrokjeder. Gjeld i kredittkort blir fort stor hvis en bruker det uten å ha økonomi til det.

Med dette Visakortet fra Ikano får du 1% rabatt på dine daglige innkjøp på bensinstasjoner, drivstoff og på mat-og dagligvarer. Det finnes imidlertid et kredittkort som lar deg velge selv i hvilken kategori du får cashback. At kredittkort tilbyr deg cashback på utvalgte varegrupper og bransjer er ikke verken nytt eller spesielt revolusjonerende. Som innehaver av re:member card får du også rabatt i flere hundre nettbutikker.